Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

 Λειτουργία σχολείου 

από 9/12/2022 έως 23/12/2022


Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 

08:30-09:30  Εκκλησιασμός των μαθητών/τριών

Μετά τον εκκλησιασμό οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας σε συνεργασία με την κα Νατάσα Μιχαηλίδου και το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης θα παρακολουθήσουν το θέατρο σκιών με τίτλο "Το παραμύθι του Καραγκιόζη" και θα συμμετέχουν σε σχετικές με το θέατρο σκιών δραστηριότητες.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Στις 6 μ.μ. οι γονείς των μαθητών/τριών της Α΄ και Β΄ τάξης θα παρακολουθήσουν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας:

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ τάξης θα παρουσιάσουν το θεατρικό "Χριστουγεννιάτικα Στολίδια" που επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Μπουσλέλη Ευστρατία, Τσαρδούνη Φωτεινή και Αυγέας Βασίλειος.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης θα παρουσιάσουν δραματοποιημένα ποιήματα που επιμελήθηκε η εκπαιδευτικός Κοτζαμανίδου Σοφία και θα συμμετέχουν στη χορωδία που επιμελήθηκε η εκπαιδευτικός Αναστασιάδου Ξανθίππη.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Καλούμε τους μαθητές/τριες του σχολείου μας να ντυθούν στα κόκκινα, να φορέσουν κόκκινα ρούχα, χριστουγεννιάτικα σκουφάκια και πιάστρες, ώστε να δημιουργήσουμε μία χαρούμενη εορταστική  ατμόσφαιρα στο σχολείο μας.

Την ημέρα αυτή οι εκπαιδευτικοί θα έχουν τη χαρά να συνεργαστούν με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας και να διοργανώσουν χριστουγεννιάτικες δημιουργικές δραστηριότητες για τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας.


Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας θα παρακολουθήσουν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που ετοίμασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ και Β' τάξης.

Από τις 13:15 - 14:00 θα γίνει η επίδοση της βαθμολογίας του α΄ τριμήνου στους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών του σχολείου μας.

Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά. 

Σε περίπτωση διαφορετικών οδηγιών από το Υπουργείο , λόγω της πανδημίας covid-19   οι γονείς/κηδεμόνες, θα ενημερωθούν έγκαιρα από τη διεύθυνση του σχολείου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου