Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

 

5ο Ξάνθειο Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 η χορωδία του σχολείου μας συμμετέχει στο 5ο Ξάνθειο Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών με δύο χριστουγεννιάτικα τραγούδια: "Μελομακάρονα", μουσική Λένκα Πένσκου, στίχοι Αλέκα Κων/νου και "Jingle Bell Rock", στίχοι και σύνθεση Jim Booth. 

Την προετοιμασία των μαθητών επιμελήθηκε η μουσικός του σχολείου μας Αναστασιάδου Ξανθίππη. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης ΕΔΩ

Ώρα έναρξης του φεστιβάλ: 18:30

Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών/τριων να προσέλθουν στο δημοτικό αμφιθέατρο Ξάνθης 15 λεπτά πριν την έναρξη του φεστιβάλ.

Σημείωση: Το σχολείο μας, όπως βλέπετε στο πρόγραμμα, παρουσιάζεται στο πρώτο μέρος. Μετά την παρουσίαση των τραγουδιών του πρώτου μέρους, οι γονείς και οι μαθητές/τριες αποχωρούν από το δημοτικό αμφιθέατρο δίνοντας τη θέση τους στους γονείς των μαθητών/τριών του δεύτερου μέρους κ.ο.κ.


💥Μπράβο στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας για την εξαιρετική τους εμφάνιση στο 5ο Ξάνθειο Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών!!!

 

Συγχαρητήρια στη μουσικό του σχολείου μας κα Ξανθίππη Αναστασιάδου για την εξαιρετική επιμέλεια και προετοιμασία της χορωδίας του σχολείου μας.


 

 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου