Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Εγγραφές στην Α΄ τάξη

από το 13ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Ξάνθης 

στο 17ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης 

για το σχολικό έτος 2023-2024

Καλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που προέρχονται από το συνδεδεμένο 13ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Ξάνθης να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη διεύθυνση της σχολικής μονάδας και να κλείσουν ραντεβού προκειμένου να προσέλθουν στο σχολείο για να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής των παιδιών τους στην Α΄ τάξη για το σχολικό έτος 2023-2024.


 Εγγραφές στην Α΄ τάξη

Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία

Δυνάμει των διατάξεων του Ν. 4692/20 (Α' 111), άρθρο 18 παρ. 5,6,7,8,και 9, οι γονείς/κηδεμόνες που επιθυμούν τα παιδιά τους, τα οποία φοιτούν σε δημόσιο ή ιδιωτικό νηπιαγωγείο, να εισαχθούν σε Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο, τα εγγράφουν αρχικά στην Α΄τάξη του Δημοτικού Σχολείου στο οποίο ανήκουν χωροταξικά κατά το χρονικό διάστημα 1-20 Μαρτίου 2023. 

Στη συνέχεια υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης, προκειμένου να συμμετάσχει ο/η υποψήφιος/α μαθητής/τρια στη δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση για την εισαγωγή σε Πειραματικό Δημοτικό της προτίμησής του.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, η εφαρμογή της διαδικασίας της ηλεκτρονικής κλήρωσης, το χρονικό διάστημα υποβολής των αιτήσεων καθώς και η ημερομηνία κλήρωσης ορίζονται με Υπουργική Απόφαση που θα εκδοθεί στο άμεσο χρονικό διάστημα και θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.) https://depps.minedu.gov.gr και στις ιστοσελίδες των Πειραματικών σχολικών μονάδων. Στην ίδια ιστοσελίδα ανακοινώνεται η απόφαση της Δ.Ε.Ε.Π.Σ. για τον αριθμό των εισακτέων ανά σχολείο, βαθμίδα και Περιφέρεια, για το σχολικό έτος 2023-24.


Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να γράψουν τα παιδιά τους στην Α΄τάξη του 17ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης μπορούν να επικοινωνούν με τη διεύθυνση του σχολείου  εφόσον επιθυμούν επιπλέον διευκρινήσεις. 


Καλώς μας ήρθες τρελό μας καρναβάλι !!!



Απόκριες στο σχολείο μας
ζωγραφίσαμε τα σχήματα της χαράς και του γλεντιού με χρώματα !!!


                          
 

Απόκριες στο σχολείο μας 
κατασκευάσαμε πολύχρωμα καπέλα,
τα φορέσαμε και διασκεδάσαμε
στους ξέφρενους ρυθμούς του καρναβαλιού!!!






               Φτιάξαμε έναν μεγάλο κύκλο και                παρουσιάσαμε τα ταλέντα μας.


Μαζί μας διασκέδασαν και οι δάσκαλοί μας. 👧👨👩







Παίξαμε παιχνίδια στην αυλή του σχολείου μας. 😀

Ευχαριστούμε τον εμψυχωτή των δράσεων στην αυλή του σχολείου μας
κο Νίκο Χατζηπαρασκευά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου